Våre designere

Adolf Babel

Den tyske designeren Adolf Babel anser at produktene ikke bare skal ha kunstnerisk verdi men også forenkle livet for brukerne. Designen hans fokuserer på tekniske krav, funksjonalitet og kreativt uttrykk.

Antonio Citterio

Italienskfødte Antonio Citterio grunnla sitt første designbyrå i 1981. Designobjektene hans er representert i de permanente samlingene på Museum of Modern Art i New York, Centre Pompidou i Paris og Museum of Architecture and Design i Chicago. 

By 1996 he had gained international recognition with its work in a number of praised projects around the world.

Citterio er designer for Pozzi-Ginori produktene.

Dan Sevaldson

Det nye dusjkabinettet Porsgrund Showerama 8-5 er designet av Hareide Design i Gøteborg av Dan Sevaldson. Målet var å skape et dusjkabinett som ligner et møbel og som passer alle innredningsstiler.


Hareide Design formgir alt fra møbler til biler. Selskapet har vunnet et antall internasjonale priser og er representert i permanent utstilling på Museum of Modern Art i New York.

Einar Hareide

Norskfødte Einar Hareide innledet designkarrieren på hos bilprodusenten Saab i 1985. I 1989 jobbet han en kort periode for Mercedes Benz, men returnerte til Saab i 1991. In 1994 ble han sjefsdesigner i selskapet hvor han jobbet frem til 1999. I dag driver han sitt eget designbyrå, Hareide Design. Selskapet har kontoret i Moss, Norway og Gøteborg, Sverige.

 
Hareide Design formgir alt fra møbler til biler. Selskapet har vunnet et antall internasjonale priser og er representert i en permanent utstilling på Museum of Modern Art i New York.

Kaarle Holmberg

Kaarle Holmberg er en internasjonalt anerkjent designer som har vunnet en mengde priser. Han har også forelest om møbel- og innredningsdesign og på denne måten kunne dele med seg av erfaringene sine til studenter og betone viktigheten av kvalitet både i design og produksjon. 


Porsgrund Seven D baderomsmøbler og porselensseriene Porsgrund Seven D, Porsgrund Mosaik, Porsgrund Shape og Porsgrund Wave er alle designet av Karrle Holmberg.