Sanitec Group
Sanitec Group
 

Porsgrund Seven D

PORSGRUND Seven D Image

Klosett med rette, stramme linjer. Universalmodell med avløp til gulv eller vegg (P-lås). Rette linjer og glatte flater bidrar til enkel rengjøring. Innebygd Fresh WC funksjon. Dobbelspyling.
PORSGRUND Seven D Image-Porsgrund Seven D

Spesifikasjoner

Produktnr Beskrivelse NRF-nr Mål (mm) Farge Veil pris inkl mva
3821401301 Universalmodell. Avløp til gulv eller vegg (P-lås). Den enkle designen med rett rygg bidrar til enkel rengjøring. Innebygd Fresh WC funksjon. Dobbelspyling. Med skruehull i foten. Leveres med festeskruer. Sittehøyde 420 mm. Pris er uten sete. 6002244 360 x 650 x 850 Hvit 5314,00 kr

Produkter som passer å kombinere med

Sist sette produkter

  • PORSGRUND Seven D Image

Porsgrund Nyhetsbrev

Bli oppdatert på produktnyheter, lanseringer, gode tilbud og de siste trendene.
Sanitec
Sanitec
Allia

ALLIA er det ledende varemerket i Frankrike når det gjelder sanitærporselen, baderomsmøbler og tilhørende produkter til baderommet. Siden 1892 har ALLIA tibudt både profesjonelle og forbrukere en unike opplevelse gjennom design, funksjonalitet og innovative baderomsmløsninger.

Colombo
Colombo fra Budfarfor har en komplett produksjon av sanitærporselen og er en av de største produsentene av baderomskeramikk i Øst Europa. I dag produserer fabrikken 2,8 millioner enheter pr år.
IDO
IDO Kylpyhuone Oy er et finsk selskap med røtter mer enn 100 år tilbake i tid. I mange tiår var Arabia- fabrikken den eneste nordiske produsent av sanitærporselen. IDO er ledende på sanitærporselen i Finland.
Ifö

Ifö Sanitær er den største leverandøren av sanitærporselen og kjøkkenvasker på det nordiske marked. Varemerket selges i Sverige, Danmark, Norge, Russland, Estonia, Latvia og Litauen.

Keramag
Keramag Keramische Werke AG er en av de ledende tyske merkevareprodusentene av sanitærporselen, med mer enn 100 års erfaring. Produktutvalget inkluderer badekar, dusjløsninger og  baderomsmøbler i tillegg til baderomsmprodukter laget av komposittmaterialet Varicor®.
KERAMAG DESIGN
Med Keramag Design erklærer vi at vår merkevare streber etter noe spesielt. Baderomskolleksjoner designet for krevende kunder er karakterisert av den ekstraordinære sansen for detaljer.
KOLO
KOLO oppleves som en pådriver for moderne baderomskonsept for polske forbrukere, hoteller og kontorbygninger. Det store antall utmerkelser og premier de har mottatt, samt den store markedsandelen merkevaren har viser at KOLO er Polens ledende leverandør av baderomsprodukter.
Koralle
Produktene produsert av Koralle fornyer og forfrisker sin design, sin innovative teknølogi og sin høye kvalitet fortløpende. I produksjonen i Vlothi produseres dusjvegger, dusjpaneler, kabinetter og steamdusj.
PORSGRUND BAD
A/S Sanitærporselen ble etablert etter initiativ fra Porsgrunds Porselænsfabrik AS i 1948 i Porsgrunn. Selskapet heter i dag Porsgrund Bad og er en av de mest kjente merkevarene på det norske baderomsmarkedet.
POZZI-GINORI
Pozzi-Ginori er et italiensk varemerke i Sanitec Gruppen, med hovedkontor i Milano. Samarbeidet med designeren Antonio Cittero de siste årene har fortolket baderomskonseptet på en ny og innovativ måte. Pozzi Ginori tilbyr konsepter hvor muligheten for sammensetningen av produkter er mye større og hvor design spiller en viktig rolle.
Selles
SELLES er en dedikert baderomsprodusent spesialisert på sanitærporselen. Vårt hovedprinsipp er å opprettholde status som ledende innen design og teknologi både i produkt og prosess for å gi kundene den beste baderomsopplevelsen.
Sphinx
BV DE SPHINX MAASTRICHT har historie tilbake til 1834, mer enn 175 år tilbake i tid. Varemerket møter gjenkjennelse hos forbrukerne og har vært et kjent varemerke i prosjektmarkedet i mange år.
Twyford
Twyford Bathrooms har vært en veiviser for produktdesign til baderommet i over 160 år. Med kolleksjoner tilpasset enhver smak og budsjett, og design som går hånd i hånd med funksjonalitet og innovasjon, sikrer vi at produktet både ser godt ut og presterer utover vanlig standard.
Varicor
Selskapet tilbyr et betydelig utvalg produkter i komposittmaterialet Varicor® med konstant økende salgsvolum. Den høye kvaliteten på materialet understrekes av mer enn 25 års erfaring og konstant produktutvikling.