Alt starter med planleggingen

Har du tenkt over hvor hvilken viktig oppgave baderommet har i hjemmet ditt. Vi starter morgenen på badet og det er det siste rommet vi besøker før vi går til sengs om kvelden. Derfor lønner det seg å legge ned tid og bruke profesjonell hjelp når du skal planlegge og bygge nytt bad slik at du får et elegant, praktisk og trygt baderom som kan vare i mange år.


Start med en tegning

Start planleggingen med å lage en skisse av rommet på et ruteark. På tegningen markerer du plasseringen av dører og vinduer samt rør og avløp. Ekisterende rør og avløp bestemmer oftest hvor dusj og klosett plasseres, mens baderomsmøbler kan plasseres der det er mest praktisk. 


Er du usikker på hvordan du vil baderommet skal se ut kan du ta utgangspunkt i interiørbilder du finner på nett eller i interiørblader. Hva er det ved bildene som appelerer mest til deg. Er det veggfargen, er det lyssettingen eller er det det imponerende designbadekaret.


Tenk også gjennom hvordan du vil bruke baderommet. Skal det være plass til en vaskemaskin? Hvor skal du legge skittentøy? Hvor skal håndklær oppbevares?

Selv små baderomkan være funksjonelle

Desto mindre baderommet ditt er, desto viktigere blir innredningen. Selv et lite rom kan bli et funksjonelt baderom med de riktige produktene. Drømmer du om badekar men har et lite baderom kan en badekarskjerm være en god løsning. Da får du en kombinert dusj- og badekarløsning og kan la drømmene bli virkelighet selv på et lite bad.


Få hjelp av profesjonelle

Få alltid profesjonell hjelp når du skal renovere baderommet ditt slik at alt blir utført på riktig måte. En godkjent rørlegger vet alt om fuktsperrer og fall mot sluk. Ved el-installasjoner må man alltid benytte elektriker. 


Et godt planlagt og gjennomtenkt baderom har du glede og nytte av i mange år fremover.