VELG RIKTIG DUSJ

Kabinett, hjørne, vegg, nisje eller dør?

Porsgrund har dusjløsninger for alle baderom.

 

En deilig dusj er den lille luksusen som gjør dagen bedre. Den vekker deg om morgenen, og skyller bort dagens stress før du går til sengs. 

Porsgrund har dusjløsninger for alle baderom, enten du ønsker kabinett, hjørne, vegg, nisje eller dør. 


Porsgrund Showerama Dusjdesigner

Dersom du synes det er vanskelig å velge hvilken dusjløsning som passer best på ditt baderom kan du få hjelp av Porsgrund Showerama Dusjdesigner. Her kan du enkelt og greit prøve deg frem til du finner den dusjmodellen som passer deg best. 
dusjdesigner.porsgrundshowerama.no


Vi håper du lar deg inspirere av våre flotte interiørbilder! Last ned vår lille dusjbrosjyre for å se hele kolleksjonen.


  Porsgrund Showerama 8-5 dusjkabinett
er vår absolutte bestselger. Et dusjkabinett er en trygg dusjløsning siden du unngår direkte vannsøl på baderomsvegger og -gulv. Kabinettet er her vist med børstede aluminiumsprofiler og klart glass. Velg mellom ulike glassvarianter, profiler og størrelser for å få et kabinett som passer i ditt baderom. Dusjkabinettet kan med enkle grep gjøres om til kabinett med badstueeffekt med damphette, dampaggregat og dusjkrakk. Porsgrund Showerama 8-5 dusjkabinett er SINTEF godkjent for din sikkerhet. 


På bildet ser du også Porsgrund Trend baderomsmøbler i alm med porselensservanten Porsgrund Wave samt klosettskålen Porsgrund Seven D Image.
 
Hvis du vil vite mer om Porsgrund Showerama 8-5, trykk her.

 

 

 Porsgrund Showerama dusjnisjer, - dører og –vegger 
fås i mange varianter og i mange bredder fra kun 400 mm helt opp til 1810 med mer. På bildet ser du Porsgrund Showerama 8-1 dusjnisje med med ett fastfelt og èn skyvedør, badekaret Porsgrund Seven D Image og baderomsmøblene Porsgrund Seven D.

Text: Vil du vite mer om Porsgrunds dusnisjer, -dører og -vegger, klikk her.
 


 

Porsgrund Showerama dusjhjørner

fås også i flere ulike modeller og varianter. På bildet ser du Porsgrund Showerama 8-3 dusjhjørne som er et klassisk dusjhjørne med profiler oppe og nede. Baderomsmøbler, porselensservant og klosett i serien Porsgrund Seven D.


Hvis du vil vite mer om Porsgrund Showerama dusjhjørner, klikk her.